Servicii

Serviciile oferite

Serviciile oferite

Instalare

Instalare sisteme detectie efractie, incendiu si sisteme de supraveghere

Proiectare

Proiectare și instalare de către companii autorizate ISU și IGP

Manopera

Manoperă pe întreg teritoriul Dobrogei, indiferent de marimea proiectului

Mentenanta

Pentru sistemele de securitate instalate de catre firma noastra si nu numai

Suport Tehnic

Oferim suport tehnic telefonic gratuit, 24/7

Transport

Oferim si asiguram transportul produselor catre dumneavoastra

Servicii Detaliate

Securaada deţine toate certificările necesare pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu. Solutiile noastre se bazează mai mult pe echipamente de ultimă generație de la producători cu renume in domeniul sistemelor de securitate, ceea ce garantează siguranța în exploatare.

Sistemele pentru prevenirea și detectarea incendiilor oferite de Securaada sunt:

 • Sisteme de detecție cu senzori de fum, temperatură şi flacară

Oferta noastră include gama completă de echipamente de detecţie incendiu convenţionale şi adresabile:

 • Centrale de incendiu adresabile
 • Centrale de incendiu convenţionale
 • Detectoare de fum
 • Detectoare de temperatură
 • Detectoare de flacără
 • Detectoare de gaz metan
 • Detectoare de monoxid de carbon
 • Sistem detecţie fum în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID)
 • Camere video IP
 • Înregistratoare video
 • Software de analiza video
 • Sirene
 • Butoane de alarma

Comercializam sisteme profesionale de detectie efractie, colaboram doar cu producatori de top, Paradox, Dsc, etc. Aceste sisteme de alarma la efractie transmit starea de alarmare la dispecerate si pe telefoane mobile prin intermediul unor apelatoare gsm gprs sms dedicate.

Sistemele comercalizate de noi au detectori pe fir si wireless, tastaturi cu afisaj lcd led touchscreen. Pentru protectie perimetrala vindem si instalam bariere infrarosu si microunde precum si detectori de exterior etc. Instalarea de sisteme de alarma la efractie si incendiu este realizata cu oameni avizati in acest sens de IPJ si IGSU Bucuresti.

Cu un sistem de supraveghere, care să înregistreze fiecare pas al persoanelor străine. O solutie de baza, dar in acelasi timp foarte eficienta, va va fi recomandata in functie de necesitatile dumneavoastra. Va fi necesar un numar de camere care sa ofere in general o acoperire suficienta pentru majoritatea spatiilor exterioare ale unei case, iar calitatea HD (in acest moment deja foarte accesibila ca pret) ofera calitate suficienta pentru distantele pe care le intalnim in general in jurul unei locuinte la sol. Desigur ca numarul optim de camere va varia in functie de forma casei si numarul de unghiuri pe care zidurile casei le formeaza, insa ca regula este bine sa avem o acoperire stradala si de perimetru cat mai buna, pastrand in acelasi timp camerele de supraveghere la vedere pentru descurajarea intentiilor rele.

Nu uitati, puteti configura orice pachet in orice fel doriti, doar solicitand acest lucru prin telefon sau email. Consilierul cu care veti discuta va oferi sugestii clare pentru ca solutia dumneavoastra video sa fie exact cea de care aveti nevoie: numar optim de camere tipul de camera recomandat in functie de conditiile de lumina tipul de camera recomandat in functie de distantele pe care doriti sa le acoperiti spatiul de stocare necesar modalitatea optima de cablaj conectarea sistemului la internet orice alt sfat de care veti avea nevoie

Kiturile complete antiefractie sunt gandite si asamblate de tehnicienii nostri pentru clientii care doresc o solutie de securitate dedicata unei locatii specifice, la un cost cat mai mic. Daca doriti un sistem de alarma eficient pentru exterior puteti apela la pachetele asamblate cu senzori si detectoare de exterior. Toate pachetele sunt alcatuite cu aparatura profesionala de securitate, de la producatori de talie mondiala (DSC si PARADOX).

Toate pachetele sunt alcatuite cu echipamente perfect compatibile intre ele, testate de inginerii si tehnicienii nostri in multiple proiecte implementate chiar de societatea noastra. Pretul pachetelor este gandit ca pentru un sistem complet, deci este mai avantajos sa achizitionati un kit de alarma decat sa cumparati componentele separat.

Am impartit pachetele in 2 tipuri principale: sisteme pe fir si sisteme wireless. Sistemele pe fir sunt recomandate locatiilor in amenajare, unde exista posibilitatea pozarii de cabluri. Sistemele wireless sunt gandite pentru locatiile unde clientul nu doreste sau nu mai poate sa pozeze cabluri. Fiecare kit din oferta noastra, fie el wireless sau pe fir, este complet personalizabil si poate fi adaptat perfect nevoilor dumneavoastra. Puteti deci adauga orice fel de echipament suplimentar doriti.

In plus, puteti apela la serviciul nostru de suport tehnic daca aveti neclaritati. Suplimentar, puteti atasa pachetelor standard si alte dispozitive: - module de extindere pentru mai multe zone - modul GSM pentru comunicarea sistemului de alarma cu telefonul mobil - modul IP pentru comunicarea sistemului de alarma cu telefonul mobil, prin internet - detectoare de orice fel si contacte magnetice suplimentare, fie pe fir sau wireless - telecomande radio pentru armare / dezarmare de la distanta - tastaturi suplimentare Daca configurarea si setarea sistemelor va sperie, atunci trebuie sa stiti ca tehnicienii nostri va pot expedia sistemul de alarma deja programat si configurat. Dumneavoastra va trebui doar sa prindeti aparatura pe pozitie. Pentru cei ce nu doresc niciun fel de bataie de cap oferim montaj complet prin echipe de instalare in toate marile orase ale tarii.

Videointerfoanele - echipamente de control si limitare acces

Videointerfoanele pot fi identificate drept sisteme primare de control acces, functia de baza fiind permiterea accesului pe baza identificarii video-audio a vizitatorilor. Un videointerfon este format din camera (post de exterior), monitor (post de interior) si incuietoarea actionata electric (yala, electromagnet, bolt electric).

Monitoarele pot fi intalnite sub mai multe forme constructive:

 • cu diagonala de 3,5--7 inch sau chiar 10 inch
 • comunicatie audio tip hands-free sau hand-set (cu receptor detasabil tip telefon)
 • cu sau fara memorie de imagini, simple sau cu facilitati extinse de securitate (permit cuplarea de detectori de miscare sau camere de supraveghere)
 • cu sau fara posibilitatea de intercomunicare

Camerele urmaresc in principiu urmatoarele cerinte:

 • rezistenta la intemperii si vandalism (de cele mai multe ori carcasa este metalica)
 • posibilitatea functionarii si pe timp de noapte (sunt dotate cu LED-uri cu lumina alba)
 • includerea releului pentru comanda incuietorii electromagnetice
 • exista variante cu cititor de proximitate (yala este actionata si la comanda data de o cartela/tag de proximitate)

Despre furnizorii de echipamente putem spune ca sunt cele mai cunoscute nume dintre producatorii europeni si asiatici: LEGRAND, COMMAX, DAHUA.

 

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate. ControlAccesIn functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea. Functionarea independenta (standalone) asigura accesul pe baza autorizarii pre programate, fara inregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente ofera un set minimal de functii fiind destinate zonelor cu securitate scazuta sau medie.

Functionarea in retea (RS 485 sau Ethernet) permite stocarea evenimentelor de acces in memoria locala a cititorului si apoi transferarea spre un calculator de administrare. Aceaste lucru permite extinderea functionalitatii cu accesul in intervale orare predefinite si prin anumite usi pe baza unor profile. Complexitatea sistemelor este determinata de cele patru componente principale: Metoda de identificare, Echipamentele electronice pentru comanda, Dispozitivele pentru blocarea accesului si Software administrare. METODA IDENTIFICARII Metoda de identificare are o importanta fundamentala in securitatea unui sistem de control acces.

Yale electromagnetice, electromagneti forta sau bolturile electromagnetice sunt utilizate la echiparea usilor de acces in vederea comenzii acestora de catre cititorul de proximitate. Turnicheti semiinaltime sau verticali destinati accesului pietonal sunt utilizati in special pentru administrarea traficului pietonal in interiorul aeroporturilor , in statiile de cale ferata , puncte pentru acces in cladirile de utilitate publica, puncte de verificare al biletelor sau taxare la facilitati sportive, stadioane, stranduri, centre SPA, sali pentru spectacol, expozitii, teatre, cinematografe, sau puncte de acces si pontaj la locul de munca ( zone dedicate in fabrici sau birouri).

Pentru accesul autovehiculelor sunt utilizate bariere auto amplasate la limita de proprietate in zonele de acces, fiind foarte utile si in cadrul sistemelor de parcare cu plata. Software Control Acces Aplicatia software asigura administrarea sistemului si permite configurarea urmatoarelor operatii: autorizarea persoanelor pentru acces in anumite zone si anumite intervale orare, vizualizarea starii de prezenta/absenta in timp real, vizualizarea starii usilor si comanda online a acestora, definirea de grupe de acces pentru persoane, vizualizarea, filtrarea si arhivarea evenimentelor de acces.

Servicii legate de domeniul de activitate al clientului, în funcție de negociarea directă cu acesta. Construim rețele de telecomunicații, pe aria judetului Constanta şi nu numai. Facem instalarea serviciilor de internet, telefonie şi televiziune atât la persoane juridice (B2B), cât şi la abonați casnici (rezidențiali), folosind atât infrastructura de transmisii de date prin mediu optic (FO), cât şi radio frecvență (RF). De asemenea, facem mentenanță şi service pentru rețele de telecomunicații, atât în Bucureşti, cât şi în restul țării:

Cablări structurate, rețele curenți slabi pentru furnizarea serviciilor de internet, telefonie, televiziune. Pozarea aeriană a cablurilor cu fibre optice şi a cablurilor coaxiale (FO, QR, F11, F6). Pozarea subterană a microtuburilor şi a microfibrelor optice pentru telecomunicații. servicii de telecomunicatii bucuresti Operații efectuate, pentru realizarea serviciilor de telecomunicații enumerate Joncționare fibră. Măsurători fibră optică - Măsuratori cu Optical Time Domain Reflectometer (conform specificațiilor beneficiarului).

Generare Buletin de măsurători cu specificația atenuării pentru fiecare joncțiune. Măsurări cu sursa de lumină și wattmetrul. Testarea și inspecția vizuală conectori cu surse de lumină roșie (Visual Fault Locator - VFL). Instalări de repartitoare optice si conectorizari de cabluri în teren. Localizarea defecțiunilor pe tronsoanele optice și remedierea acestora. Identificare fibre în cutie și etichetare. Intervenții şi mentenanță pentru rețele de fibră optică şi cupru sudura fibra optica internet vă putem oferi servicii privind operații de diagnosticare, întreținere și mentenanță pentru rețelele de fibră optică și cupru. Prin experiența pe care o avem vă putem garanta intervenții prompte și de calitate în cazul unor defecțiuni în rețeaua dumneavoastră de comunicații.

Pe bază de contract vă putem oferi servicii de întreținere rețele care să cuprindă verificări periodice și urmărirea funcționării rețelei în parametri optimi. Asigurăm intervenții atât pentru rețelele pe care le avem în întreținere cât și pentru orice alte rețele de fibră optică. Operații efectuate pentru realizarea celor de mai sus: Localizări de deranjamente și remedierea acestora.

Lucrări de mentenanță și dezvoltare rețea. Măsurători specializate de acceptanță. Detectare exactă a avariilor sau alte deranjamente. Diagnosticarea cauzelor de fiber cut. Remedierea rapida a problemelor din rețea. Parteneriat în proiecte cu furnizare de personal calificat - jonctori fibră optică și cupru În baza contractelor cu partenerii noștri putem participa la realizarea proiectelor acestora cu personal calificat care posedă următoarele abilități, competențe, cunoștințe și expertiză: Experiență în instalare, măsurare și sudare cabluri fibră optică. Experiență în lucrul cu echipamente și instrumente de fibră optică. Cunoștințe specifice domeniului comunicațiilor prin fibră optică: tipuri de cabluri, elemente active și pasive de rețea fibră optică, înțelegerea procesului de transmisie a semnalelor prin fibră optică.

Abilități de lucru la înălțime. Posesor carnet de conducere auto categoria B. internet fibra optica Personalul pus la dispoziție realizează operațiunile necesare instalării şi întreținerii rețelei de fibră optică: sudură, jonctare cabluri fibră optică, instalare şi întreținere surse de telealimentare, cabluri şi echipamente specifice cu respectarea proiectelor tehnice şi a instrucțiunilor de montaj: Asigură operațiunile necesare întreținerii, modernizării și extinderii rețelei de fibră optică. Asigură întreținerea rețelei de fibră optică, verifică preventiv parametri optimi de funcționare prin activități specifice de control, măsurare şi diagnosticare a funcționării rețelei.

Execută și actualizează planurile de dezvoltare ale rețelei de fibră optică. Asigură suport pentru dezvoltarea normală a rețelei de distribuție fibră optică pentru servicii de date/Internet B2B (survey-uri, service, dezvoltări infrastructură rețea pentru a acoperi noi zone).

Calitatea recepţiei semnalului tv este dată şi de calitatea instalatiei de cablu din locuinţă. O instalatie de cablu prost făcută cu componente ieftine, poate afecta buna funcţionare a serviciilor de televiziune pe care le recepţionezi. CABLURI COAXIALE Semnalul TV este transportat prin intermediul cablurilor coaxiale. Antene TV cablare cablu tv, instalatii tvUn cablu coaxial este format din doi conductori:
- conductorul central (conductorul de cupru sau oţel cuprat din interior) - stratul conductor izolator (cu cât sunt mai multe astfel de straturi cu atât este mai bună izolarea cablului faţă de diferiţi factori perturbatori externi). Pentru o bună recepţie a semnalului TV, când alegem aceste cabluri trebuie să avem în vedere: - utilizarea numai cablu coaxial de bună calitate, cu mai multe straturi de izolaţie (tri-shield, quad-shield etc.).
- Nu folosi niciodată cabluri coaxiale care au conductorul central liţat (făcut din mai multe fire torsadate între ele). - Conductorul central trebuie să fie un fir solid din oţel cuprat sau din cupru. Recomandăm folosirea unui cablu coaxial de tip RG6 (F6). - în cazul în care foloseşti un spliter pentru distribuţia semnalului nu conecta niciodată un cablu mai lung de 15 metri pe nici una dintre ieşirile lui.
- în cazul în care ai un amplificator de distribuţie nu recomandăm să foloseşti un cablu mai lung de 50 de metri pe nici una dintre ieşirile lui.
- nu îmbina niciodată mai multe bucăţi de cablu. Prin îmbinarea mai multor bucăţi de cablu pot apărea pierderi de semnal. Măsura atenuării semnalului de radiofrecvenţă pe unitatea de lungime este exprimată în decibel (db). De obicei pentru cablurile coaxiale se specifică atenuarea semnalului pe o lungime de 100 de metri în funcţie de frecvenţă. Cu cât această valoare este mai mare la o anumită frecvenţă cu atât e mai prost cablul. Comparaţi atenuările a două tipuri de cablu la aceeaşi frecvenţă pentru a face o alegere cât mai bună. CONECTORI Conector tv, mufa tvFiecare tip de conector are două variante: conector mamă şi conector tată. Există două tipuri de conectori: conectori de tip IEC (mufe TV) şi conectori F. Conectorul F este un conector cu filet. Posibilitatea ca semnalul din cablu să fie perturbat de alte semnale din exteriorul reţelei, poate fi înlăturată prin folosirea conectorilor (mufe TV) din metal. Folosirea unor conectori cu carcasă din plastic duce deseori la pierderi de semnal. SPLITERE TV Montaj spliter tvDistribuţia semnalului către diferitele echipamente pe care le avem în casă (de exemplu mai multe televizoare) se face prin intermediul spliterelor. Recomandăm folosirea numai a spliterelor cu carcasă din metal. Există mai multe feluri de splitere:
- Splitere ce pot fi montate în interiorul prizei TV. Există prize TV care permit instalarea unui astfel de spliter în interiorul lor.
- Splitere de perete ce pot fi montate direct pe perete sau în interiorul unei doze de distribuţie. Conectorii acestui tip de spliter au forma unui filet exterior şi poartă numele de conectori de tip F–tată. Recomandări - Nu instala niciodată splitere în cascadă, unul după altul. Cu cât sunt mai multe splitere instalate în cascadă cu atât pierderile de semnal sunt mai mari. - Pentru reducerea sau eliminarea acestei cascade poţi folosi un spliter cu mai multe ieşiri sau cu un amplificator. AMPLIFICATOARE Amplificator semnal TVSemnalul de televiziune analogică poate fi distribuit către mai multe receptoare TV, prin montarea unui spliter pentru fiecare televizor şi eventual a unui amplificator. Acest tip de conexiune poate fi determinant pentru calitatea imaginii şi sunetului recepţionate de televizorul tău precum şi pentru calitatea altor serviciil pe care le recepţionezi. Pentru corecta funcţionare a serviciilor interactive oferite de furnizorii de servicii de televiziune, este absolut necesar că acest amplificator să fie bidirecţional.

Vindem si instalam sisteme antifurt magazine alcatuite din antene antifurt magazine ( porti antifurt magazine ) , dezactivatoare etichete adezive eas si detasatoare taguri rigide inclusiv pentru supertag. Sistemele de antifurt magazine comercializate de firma noastra sunt produse in 2 tehnologii: sisteme antifurt magazin in radiofrecventa de 8.2Mhz si sistem antifurt magazin acustomagnetic la 56KHz.

Ambele sisteme au avantaje si dezavantaje - cele in radiofrecventa rf sunt mai usor de reglat si de montat, cele acustomagnetice au senzorii (etichetele antifurt si tagurile rigide ) de dimensiuni mai mici. Oferim deasemenea si porti antifurt detectoare de pungi de staniol - astfel incat furtul produselor sa fie cat mai greu de realizat. Oferim de asemenea porti batante si rotative de ghidaj persoane si numaratoare de persoane.

Raza de transmisie de 300m (in camp deschis) şi disponibilitatea repetoarelor de semnal, fac din soluţia propusă de noi o variantă de semnalizare a urgenţelor in spitale cu un raport preţ/calitate excelent şi cu o instalare foarte facilă.

Principiul de funcţionare este de dirijare a apelurilor iniţiate de staţiile de apel instalate langă paturile pacienţilor către personalul dedicat deservirii salonului din care s-a efectuat apelul, concomitent cu aprinderea luminii de urgenţă instalată la intrarea in salon şi cu transmiterea semnalului către afisajul din camera de gardă/recepţie (Y-900), care are şi funcţie de urmărire şi raportare (prin legarea la PC).

Daca doriti sa va alaturati echipei Securaada si sa va faceti o cariera in domeniul automatizarilor si sistemelor de securitate, trimiteti-ne
 un CV

Trimite CV-ul tau astazi!
 • Consultanta

  Avem consultanti instruiti pentru a va pune la dispozitie cele mai potrivite sisteme de securitate

 • Configurare

  Echipa noastra tehnica va poate configura sistemul in cel mai rapid timp posibil

 • Service

  Toate produsele comercializate de catre Securaada beneficiaza de service si reparatii

 • Intretinere

  Intretinerea unui sistem de securitate este necesara pentru buna lui functionare pe termenl indelungat

Oferta personalizata

Contacteaza-ne oricand, suntem aici pentru orice intrebare. Ne poti scrie mai multe detalii despre sistemele de care sunteti interesat si va vom contacta in cel mai scurt timp cu oferta personalizata