Recrutari

Construieste-ti o cariera de succes la Securaada

Seriozitate

La Securaada ne mandrim cu echipa noastra de colegi seriosi, ambitiosi, implicati cu pasiune in ceea ce fac. Pentru ei oferim avantaje reale.

Ambitie

Rezultatele deosebite sunt obtinute de oameni deosebiti. Ei sunt cei ce dau nastere excelentei in plan profesional, tehnic si al relatiei cu clientii.

Pasiune

Pentru a pastra echipa puternica, cautam oameni inteligenti, creativi si indrazneti, care isi doresc sa creasca si care pot aduce valoare companiei.

Oameni ce ating excelenta

Am creat un mediu de lucru profesionist si stabil, dar si mai important, un mediu in care se pot dezvolta in plan profesional, in care valoarea este recunoscuta si rezultatele sunt apreciate. Avem o structura simpla. Oricine din companie poate veni cu propuneri; parerea fiecaruia conteaza. Fiecare coleg este incurajat sa participe in functie de potentialul sau la dezvoltarea afacerii. Astfel, intreaga echipa are de castigat.

Depune CV-ul

Depuneti CV-ul

Daca doriti sa va alaturati echipei Securaada si sa va faceti o cariera in domeniul automatizarilor si sistemelor de securitate, trimiteti-ne
CV-ul completand formularul de mai jos. Va dorim mult succes!